mandag den 8. oktober 2012

Interview

I må meget undskyld, men jeg er altså vildt dårlig til huske at blogge. Har bare haft så mange lektier og ting i hovedet her for tiden. 

For nogle uger siden var jeg til interview sammen med mine forældre og en fra explorius. 
Ham fra explorius startede med at fortælle en masse om USA, og om alt hvad det indebære at være en udviklingsstudent, regler osv.
Derefter spurgte han ind til mig med hensyn til interesser, familie, personlighed osv. 
Og til aller sidst blev jeg godkendt! wooohoooooo

Så nu er mine forældre og jeg i gang med at lave en ansøgning, som vi så skal sende ind til Explorius - for at se om de vil optage mig i deres program ∶-). 

Det er helt utroligt så meget der kommer til at sker her i løbet af det her- og næste år.  Jeg skal afslutte 9. klasse, så dvs. en masse lektier, eksaminer og ikke mindst kommer alt forberedelsen, før jeg skal afsted til USA, og så alle de ting der sker, når jeg endelig er derover. 
Jeg er SÅ spændt! 


7 kommentarer:

 1. Hvor lang tid tog det? Jeg skal selv til interview d. 22... Mega nervøs!

  SvarSlet
  Svar
  1. Det tog nok omkring en time til halvanden. Men bare rolig, du skal slet ikke være nervøs! Det er overhovedet ikke sådan, at du skal testes eller lignende. Det skal nok gå godt! Hvilket firma skal du til interview med? ∶-)

   Slet
  2. Explorius :) Så hvis jeg bliver optaget er vi nærmest rejsemakkere!

   Slet
 2. Hej Lotte! Jeg skal også rejse med Explorius til USA i 2013/2014! :-) Jeg er nu fast læser på din blog! Måske havde du også lyst til at følge mig? :-)

  http://stineudveksling.blogspot.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Awesome!! :-D. Jo selvfølgelig da! Hvor langt i processen er du? - Fuck, hvor fedt, at du bor i Aalborg! Har du evt. facebook?

   Slet
 3. Ps. jeg bor også i Aalborg! interesting !!

  SvarSlet