onsdag den 9. januar 2013

SLEP test og vacciner

Hej alle sammen!

Jeg ved godt, at jeg ikke lige frem er den bedste til at blogge, men der er ikke lige sket så meget her på det sidste omkring USA..

Her den 5. Januar var jeg nede i Vejle til SLEP test. SLEP test er en engelsk test, man skal tage for at komme afsted.
Den bestod af en lytte del, som var sindssyg let. Det var faktisk helt ekstremt. Derefter kom der en læse prøve, som egentlig også var ret let. Så der var ikke nogle problemer der!
Og jeg bestod da selvfølgelig også!


Ellers så har jeg også været inde og få vacciner osv. Så nu mangler jeg kun 1 vaccination, men den skal jeg først have omkring maj. Så det er dejligt endelig at være færdig med det læge-halløj! 

Så nu går tiden egentlig bare med at blive færdig med de sidste par ting i min ansøgning. 
Det eneste der mangler er mit student letter og parents letter, men mine forældre har ret svært ved at få taget sig sammen til at skrive det ned.. 
Men jeg regner med at sende ansøgningen ind om en uge ca.


Ellers så har jeg haft et vidunderligt år her i 2012 med de bedste mennesker. Der har været en masse oplevelser. Både dårlige og gode. Men 2012 var det år, hvor jeg blev 110% sikker på at tage til USA, var det jeg ville efter 9. klasse. 
Derfor er det også ekstremt underligt at tænke på, at jeg rejser over atlanten i år. Om ca 7 måneder forlader jeg min familie, mine venner, mit kære Danmark og alt jeg hvad, jeg kender til. 
Jeg kommer over i et nyt land, en ny verdensdel, og jeg kommer til at leve i det ukendte. 
Men jeg glæder mig mere end noget andet, og jeg er sikker på, at det bliver det bedste år nogensinde!

2 kommentarer: