tirsdag den 17. september 2013

Fødselsdags weekend

Heeeeej folkens!

Ligenu sidder jeg i min seng og har lige været i bad efter en meget svedig softball tryout - hvilket var utrolig fedt og meget anderledes! Krydser fingre for jeg kommer på et af holdene! 

Nok om det. Som mange af jer nok ved, havde jeg fødselsdag i fredags, fredag d. 13 I know.. 
Heldigvis havde jeg heldet med mig, og jeg havde en super dag sammen med mine venner og værtsfamilie! Jeg lavede ikke rigtig noget helt specielt.
Om morgenen stod jeg lidt tidligere op end normalt og læste to helt utrolige søde breve fra min mor og min mormor & bedstefar. 
Efter jeg havde gjort mig klar, hyggede jeg lidt med min værtsfamilie inden skole.
I skolen  fik jeg 4 helt vildt søde fødselsdagskort fra nogle af mine veninder. Derudover rappede nogle af drengene 'happy birthday' til mig i PE, og råbte ud over det hele "IT'S LOTTE'S BIRTHDAY TODAY!", hvilket var rigtig sødt men også lidt akavet. 
Efter skole hyggede jeg mig med min værtsfamilie. 
Da jeg skulle op på mit værelse for første gang efter skole var min dør låst. Jeg var helt lost, og råbte til de andre, at den var låst. Så klog som jeg er, havde jeg ikke set sedlen på min dør fra Michelle.
Michelle kommer så ovenpå for at låse op.. Og gæt hvad min kære værtssøster har gjort ved mit værelse... ROLLED! - Det er ligesom vi gør derhjemme nytårsaften med at putte toiletpapir overalt på husene. Hun havde så bare gjort det på mit værelse, hahah. 
Om aftenen tog Kendra, Michelle og jeg hen til Sulligent (en by tæt på) for at se deres football game. 

Om lørdagen slappede vi bare af, og så College football (det som de fleste folk går mest op i her). Vi så Alabama mod Texas AM. Og jeg har nu endelig fået konkluderet, at jeg er en Alabama fan! Roll Tide!
Om aftenen tog Kendra og jeg hen til en biograf i Columbus, hvor vi så One Direction's film This Is Us extended fancut. Den var virkelig god! 
Derefter tog vi hen til et sted ved navn Sonic, som er en fastfood&icecream drive-in. 

Om søndagen var der som sædvanlig kirke kl 10, og derefter var der frokost. Mmh, elsker kirke når der er mad efter!! 
Da vi kom slappede vi bare af, hyggede osv. 
Kl 7 var der igen kirke og efter tog nogle af os fra the youth group hen til Sonic (igen hihi) og spiste. Derefter tog vi til walmart. Så det var rigtig hyggeligt! (bortset fra bailee ikke ville lade mig få front nogle af vejene :((. ) 

Så jeg havde en god fødselsdagsweekend, men jeg må indrømme at på min fødselsdag, savnede jeg alle jer derhjemme. Det var ikke det samme uden min familie eller venner.


2 kommentarer:

 1. Hej! Jeg har næsten lige oprettet en blog omkring udveksling. Jeg har læst dine gamle indlæg fra lige da du havde oprettet bloggen, og jeg kan se at der er ret mange kommentarer! Jeg tænkte bare på hvordan du har fået sådan en opmærksomhed omkring din blog? Ps så rejser jeg med Eplorius, som dig, og skal afsted i 14/15! Håber du svarer. Knus :-)

  http://amaliemoo.bloggersdelight.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Hejsa! Det jeg egentlig havde gjort var bare at dele min blog så meget, som jeg nu kunne. Og fået folk til at dele den. Men jeg har nu oprettet en blog på facebook i stedet for, da jeg føler det er lettere at opdatere :). https://www.facebook.com/pages/Lotte-i-USA-1314/741176572575855?ref=hl

   Jeg håber, du får et helt fantastisk år!

   Slet