onsdag den 14. august 2013

De første dage i Millport

Hej alle sammen!

Ligenu er klokken 18.00 og jeg sidder nede i stuen med mine to værtssøstre og en af dems kæreste.

Dag 1
Jeg ankom i søndags omkring 10-tiden, hvor min værtsfamilie tog imod mig. De havde lavet et skilt hvor der stod 'velkommen Lotte' bare på engelsk selvfølgelig. Derudover havde de også en pink pose til mig med gaver i. Der var bl.a. en notebook, en toilettaske med et L på, en maaasse store slikkepinde og lidt mere.
Da vi kom hjem viste de mig rundt i huset, og vi slappede lidt af og så en film på Netflix.
Derefter lagde mine værtssøstre og jeg neglelak på inden vi skulle i kirke.
Omkring klokken 16 kom en af deres venner og hentede os, og vi tog hen til kirken.
Kirken var overhovedet ikke som forventet, og det var faktisk meget hyggeligt - specielt the youth group. Vi sad bare og snakkede om alt muligt, imens vi spiste snacks og drak sodavand :))).
Efter kirken kom hele the youth group hjem til os, og vi var omkring 15-20 unge. Det var lidt overvældende, men rigtig hyggeligt. Jeg var bare ret smadret, så jeg gik tidligt i seng.


Dag 2
I går efter jeg havde gjort mig klar tog min værtsmor, min værtssøster og jeg hen til skolen for at få mig registeret. Derefter tog vi hen til et par supermarkeder for at handle.
Da vi kom hjem så vi en gyser og slappede lidt af.
Senere tog vi hen for at se football practice, hvilket var rigtig hyggeligt.
Da vi kom hjem igen spiste vi aftensmad og så en film.

Dag 3
I dag da jeg vågnede var det kun mine værtssøstre der var hjemme + to små drenge, som de babysitter. Vi så nogle film og lavede egentlig ingenting indtil kl 16-17 ca, hvor mine værtsforældre, kendra og jeg kørte hen for at hente en båd. Og nu slapper jeg så bare af.Men familien er bare så søde, og det er alle andre virkelig også!
Og der er VILDT varmt her. Det er omkring 30-35 grader - men det er lækkert!
Der er også nogle stykker som har spurgt, om jeg har svært ved at forstå dem. Nogle gange har jeg især hvis de snakker rigtig hurtigt OG pga deres virkelig tydelig sydstatsaccent! De snakker lidt utydeligt nogle gange, hahah. Men det går rigtig godt! Og på torsdag skal vi hen til Columbus for at shoppe, og jeg regner med at købe et simkort til min mobil der.
Jeg får også smagt noget forskelligt og nyt mad hele tiden! Og alt hvad jeg har fået indtil videre har smagt fantastisk! Har også smagt den bedste kage! mmmmh

Så ja, jeg har det alt for godt herover! Og jeg glæder mig faktisk til at starte i skole på mandag :)

Og forresten så går jeg under navnet 'Lottie' herover, da de ikke rigtig kan udtale Lotte! ;)

1 kommentar:

  1. Hi my name is Nathalie, Iam from Sweden and Iam going to millport too. Which school are you in? I will go to south lamar.
    www.nattstad.se/nathalieiusa

    SvarSlet